Gymnázium Brno-Řečkovice

Terezy Novákové 2, Brno-Řečkovice 621 00

Výsledky krajského kola SOČ

Dne 12. května 2022 proběhlo na Gymnáziu tř. Kpt. Jaroše krajské kolo Středoškolské odborné činnosti. Naši školu reprezentovalo 32 studentů septim. Výsledky byly vynikající. 6 studentů vybojovalo ve své kategorii 1. místo (Karolína Jeřábková SEP B, Markéta Mulíčková SEP A, Agáta Vysloužilová SEP A, Jaromír Trnka SEP A, Gustav Procházka SEP B, Ema Zmeškalová SEP B), 5 studentů 2. místo (Alžběta Pecová SEP A, Martin Procházka SEP A, Pavel Horský SEP A, Jiří Hájek SEP B, Michaela Hajašová SEP A) a 6 studentů 3. místo (Rudolf Žižka SEP B, Daniela Zábojová SEP A, Jakub Najvárek SEP B, Jan Svozil SEP B, Emma E. Conlon SEP B, Julie Ulvrová SEP A). Umístění ostatních studentů naleznete v přiloženém souboru.

Studenti, kteří se umístili na 1. a 2. místě postupují do celostátního kola, které se letos koná 10.-12. června na Gymnáziu J. Ortena v Kutné Hoře. Možnost účasti v celostátním kole mají i studenti, kteří se umístili na 3. místě. O účasti těchto studentů bude rozhodnuto na základě licitačního řízení. Věříme, že těchto studentů bude co nejvíce.

Všem účastníkům krajského kola gratulujeme k opravdu skvělým výsledkům, děkujeme za vynikající reprezentaci školy a všem postupujícím do ústředního kola přejeme hodně štěstí.

KK_SOČ_vysledky.pdf




<< Zpět na přehled článků